Дома   Продолжување на АгБиз За АгБиз Проекти Контакт Линкови USAID.gov USAID.gov
УСАИД Лого
АгБиз
Се наоѓате тука » Дома » За АгБиз

Добредојдовте на страниците на АгБиз. Ве молиме отворете ги линковите подолу за да дознаете повеќе за АгБиз.
 • Мисијата на АгБиз
  Целта на АгБиз е да го зголеми економскиот раст во Македонија преку проширено и еколошки одржливо производство и продажба на земјоделски производи со додадена вредност, оспособувајќи ги производителите и преработувачите да се конкурентни на регионално и глобално ниво. Со тоа ќе се овозможат поголеми приходи за преработувачите и производителите, а конечно и поголеми даночни приходи за владата.

 • Програмски активности на АгБиз
  Список на програмските активности на АгБиз.

 • АгБиз поддршка
  Список на видовите на поддршка за проектните корисници од АгБиз програмата на УСАИД.

 • Вести и успешни приказни
  УСАИД АгБиз страница за вести и успешни приказни.  Дознајте повеќе за најновите информации поврзани со АгБиз Програмата.
   
 • Често поставувани прашања
  Дознајте ги одговорите на најчесто поставуваните прашања во врскa со АгБиз.

 • Фото галерија
  АгБиз галерија со фотографии од различни фази на проектот, вклучувајќи посети од клиентите и АгБиз.

English
Македонски
     АгБиз програма на УСАИД
Доверливост на податоци : Додатоци : Мапа на сајтот : Контакт : English
• Информациите истакнати на оваа веб страна не се официјални информации од Владата на САД и не претставуваат ставови или мислења искажани од Американската Агенција за Меѓународен Развој (УСАИД) или од Владата на САД •