Дома   Продолжување на АгБиз За АгБиз Проекти Контакт Линкови USAID.gov USAID.gov
УСАИД Лого
АгБиз
Се наоѓате тука » Дома » За АгБиз » Вести и успешни прикзани

Страница за вести од УСАИД АгБиз и успешни приказни. Дознајте ги новите информации за АгБиз проектот.

 

ВЕСТИ И УСПЕШНИ ПРИКАЗНИ

2013 година »
2012 година »


English
Македонски
    АгБиз програма на УСАИД

: Доверливост на податоци : Додатоци : Мапа на сајтот : Контакт : English

• Информациите истакнати на оваа веб страна не се официјални информации од Владата на САД и не претставуваат ставови или мислења искажани од Американската Агенција за Меѓународен Развој (УСАИД) или од Владата на САД •