Дома   Продолжување на АгБиз За АгБиз Проекти Контакт Линкови USAID.gov USAID.gov
УСАИД Лого
АгБиз
Се наоѓате тука » Дома » Линкови

Со цел да Ви помогнеме да ги најдете релевантните податоци за различни теми од областа на земјоделството, обезбедивме неколку корисни линкови. Со кликање на секој од тие линкови ќе бидете пренасочени на страници надвор од веб сајтот на УСАИД АгБиз, до соодветниот сајт.
ЛИНКОВИ
Публикации

Брошура со АгБиз Програма (.PDF 1.44MB)
Национална стратегија за развој на земјоделието и руралните средини за периодот 2007-2013 (.DOC 1.78MB)


ИНТЕРЕСНИ ЛИНКОВИ


Формулар за апликација за поддршка на проект за деловен развој
Тело за Меѓународна храна и развој на земјоделието на УСАИД
Отсек за земјоделие во САД
Организација за храна и земјоделие при ООН

English
Македонски
    АгБиз програма на УСАИД
Доверливост на податоци : Додатоци : Мапа на сајтот : Контакт : Македонски
• Информациите истакнати на оваа веб страна не се официјални информации од Владата на САД и не претставуваат ставови или мислења искажани од Американската Агенција за Меѓународен Развој (УСАИД) или од Владата на САД •